30+

30+ de Laura Shaine Cunningham
Regia: Alexandru Bogdan
Distributia: Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea, Dana Rogoz, Andreea Mateiu
Teatrul de care apartine: Godot

 

30+ Godot

30+ – Opinie LaTeatru.EU

Unii barbati sustin ca si-ar dori sa mearga, macar o data, la o discutie exclusiv feminina. Sa inregistreze intalnirea dintre 6 femei, de varste apropiate. Curiozitatea este mare, mai ales daca printre subiecte te afli si tu (tu, presupus sot al uneia dintre ele).

In sens invers, unele femei si-ar dori sa afle ce discuta barbatii la o bere. Exista asa numitele femei-baietoase, care s-ar incadra perfect in peisaj. Nu sunt misogin, am cunoscut la viata mea o gramada de femei care stiu mai mult fotbal decat unii barbati. Despre masini la fel: nu am carnet, nu am masina, deci subiectul asta mi-e aproape complet strain. Amice pasionate de subiect? Destule.

Acum, sa ne gandim la o intalnire intre femei. Cum este dezbatuta problema unui copil intr-un grup de 6 femei?

Acum, pentru ca suntem pe un blog de teatru, trebuie sa va zic legatura: am vazut saptamanile trecute un spectacol care era fix o discutie intre 6 femei. E drept, distributia este una foarte buna, fiecare personaj este, cumva, stereotipic. Insa starea pe care o ai, ca barbat, este fix aceasta: simti ca tragi cu urechea la o discutie 100% feminina. Daca subiectul te intereseaza (daca una dintre ele este nevasta-ta), te-ar putea interesa.

Ca femeie, spectacolul se va dovedi extrem de interesant. Daca ai 30 de ani, chiar ti se va potrivi. La propriu, Din 6 personaje, sigur te vei identifica cu unul dintre ele. Daca ai trecut de 30 ani, spectacolul te va face sa te uiti un pic in urma.

Ca barbat, vei putea privi detasat un spectacol feminin (si, culmea, nu pot spune ca n-ai ce vedea, interpretarile sunt la inaltime). In plus, vei putea incerca sa intelegi femeia de langa tine (femeile din jurul tau).

30+, cu  Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea, Dana Rogoz si Andreea Mateiu. Se joaca la Godot. Salutari TEATRALE tuturor!

Leave a Reply

%d bloggers like this: