Concurs: 1 an de LaTeatru.EU + Ziua Mondiala a teatrului.

Concurs: 1 an de LaTeatru.EU + Ziua Mondiala a teatrului.

 

Pe blog nu anuntasem castigatorii. Iata lista completa, sa fie si aici:

Pentru Controversa de la Valladolid din 27 martie (de azi) castigoare este Minerva Lăcătușu (Timisoara).

Acum, pentru Bucuresti:

– Ce caut eu aici (Hell) – 28 martie Godot Cafe Teatru – Castigator este Priveste Cerul (Adi Lazar)
– Dibuk – 28 martie Teatrul Evreiesc de Stat – Castigator este Daniel Flore
– Barajul (28 martie) ARCUB – Castigatoare este Bogdan Dumitrescu
– Iubirea la oameni (29 martie) – Teatrul Nottara – Castigatoare este Andreea Alexandra Vraja
– Nastasia – 31 martie – Teatrul Masca – Castigatoare este Mireille Popa
– Somnambulism 31 martie – Teatrul Nottara – Diana Soare si Alexandra Jantea
– Nastasia – 1 aprilie – Teatrul Masca Malaimare – Castigatoare este Adriana Braghesiu
– Ketchup – 11 aprilie – Ceainaria ARTea – Castigatoare este Mihaela Petre
UPDATE: Mihaela a vazut deja spectacolul Ketchup, asa ca premiul se va duce catre Alin Popovici

 

Anul trecut, pe 27 martie 2016, deschideam acest blog cu un articol dedicat zilei mondiale a teatrului. Adica ACEST articol.

Peste fix o saptamana, pe 27 martie 2017, se implineste 1 an de la articolul cu pricina. 1 an in care acest micut blog a crescut, a fost dus pe la cateva festivaluri, pe la multe spectacole de teatru. A vazut mult teatru. Adica eu, aici, pe blog, asternandu-mi impresiile.

La sarbatorirea unui an, dar si cu ocazia acestei zile superbe, Ziua Mondiala a Teatrului, am hotarat sa fac cinste. Organizez un concurs. Concursul se adreseaza tuturor cititorilor mei, indiferent de localitatea unde se afla. Am premii multe pentru bucuresteni, insa nici ceilalti nu vor fi neglijati. Asadar, puteti castiga urmatoarele chestii:

Sursa foto

– 1 invitatie dubla la spectacolul Ce caut eu aici – HELL din 27 martie (Godot Cafe-Teatru);
– 1 invitatie dubla la spectacolul Dibuk din data de 28 martie (Teatrul Evreiesc de stat);
– 1 invitatie dubla la spectacolul Iubirea la oameni din data de 29 martie (Teatrul Nottara);
– 2 invitatii duble la spectacolul Somnambulism din data de 31 martie (Teatrul Nottara);
– 1 invitatie dubla la spectacolul Ketchup din data de 11 aprilie (Ceainaria Artea);
– 1 invitatie dubla la spectacolul Nastasia din data de 31 martie (Teatrul Masca);
– 1 invitatie dubla la spectacolul Nastasia din data de 1 aprilie (Teatrul Masca);
– 1 invitatie dubla la spectacolul Barajul din data de 28 martie (Arcub).

+

– 1 invitatie dubla la spectacolul Controversa de la Valladolid (Teatrul National din Timisoara).

+

Premii de consolare: carti postale cu actorii Teatrului Evreiesc + o carte semnata Mihai Malaimare + DVD de la Teatrul Masca. Revin cu detalii pe parcursul acestei saptamani in privinta acestor premii. In plus, anumite teatre ar putea anunta suplimentarea premiilor ori anumite teatre ar putea intra in concurs pe parcurs. Fac update-uri constante, daca va fi nevoie.

Acum, dupa cum observati, am link catre toate spectacolele cu o singura exceptie: Iubirea la oameni. Am vazut o adaptare a acestei piese, la Arad, a teatrului de acolo, aceasta adaptare bucuresteana, de la Nottara, nu am vazut-o inca. Cand voi vedea si acest spectacol, din Bucuresti, voi reveni cu un articol, momentan va indic faptul ca AICI am scris despre adaptarea de la Arad (textul piesei este foarte bun, asta pot sa va garantez).

Acum sa va zic si mecanismul concursului: trebuie sa faceti o urare teatrului in general ori blogului Lateatru.EU. Urarea trebuie facuta intr-unul dintre urmatoarele feluri:

– Scrieti urarea la voi pe facebook, puneti la sfarsit link-ul acestui articol, urmand ca apoi sa lasati aici, in comentariu, link-ul postarii de pe facebook. Postarea trebuie sa fie PUBLICA.
– Dati share postarii de pe pagina blogului. Pe langa share, trebuie sa scrieti si urarea cu pricina.
– Scrieti o urare pentru teatru sau pentru blog, la final punand link-ul clipului de mai sus. Dovada o puteti pune, cu link, fie intr-un comentariu pe youtube, fie intr-un comentariu aici pe blog, fie intr-un comentariu la postarea de pe facebook.
– Scrieti o urare pentru blog sau pentru teatru PE TWITTER, urmand ca la final sa dati link-ul acelei postari aici pe blog.
– Scrieti o urare fotografica, daca doriti, pe Instagram. Va trebui sa puneti link-ul acestui articol (ori link-ul clipului de pe youtube) la acea poza, regula ramanand aceeasi: trebuie sa aratati ulterior dovada. Unii se pot exprima mai bine prin fotografie, asa ca accept si astfel de urari.
– Faceti un clip. Puteti face fie un video pe facebook, fie unul pe youtube. In clipuri va trebui sa faceti urarea/urarile cu pricina, urmand ca in descriere, fie pe facebook, fie pe youtube, sa aveti link catre articolul acesta ori link catre clipul facut de mine pe youtube.

Asa cum am spus si pe vlog, concursul se adreseaza SI bloggerilor. Daca ai blog si vrei sa-mi faci o urare mai sofisticata, mai elaborata, poti face asta. In articol poti pune fie link catre acest articol, fie clipul de mai sus (fie ambele). La final, vii cu link-ul aici, pe blog, ca s-ar putea, din N motive, sa nu primesc pingback.

CONCURSUL SE INCHEIE PE 26 MARTIE, ORA 23:59.

ATENTIE! Puteti participa de mai multe ori, pentru mai multe sanse. Singura conditie: urarile sa fie DIFERITE! O persoana nu poate castiga mai multe premii, ci unul singur, dar are mai multe sanse. Puteti, deci, participa si pe Facebook, si pe blog, daca doriti. Puteti transmite azi o urare, maine alta urare. Respectand intocmai cerinta 🙂

Asadar, 10 invitatii duble la teatru, cateva carti postale, o carte si un DVD. Si daca unele teatre doresc, pot anunta premii suplimentare pe parcurs. La multi ani teatrului, de Ziua Mondiala a Teatrului, la multi ani LaTeatru.EU. Urarile misto si sofisticate le astept de la voi! Pe 27 martie, AICI, pe blog, scriu un articol cu TOATE urarile primite! 🙂 Salutari TEATRALE tuturor si mult succes!

 

 

8 thoughts on “Concurs: 1 an de LaTeatru.EU + Ziua Mondiala a teatrului.

Leave a Reply