CONCURS: Festivalul TEATRU SUB LUNA – editia a treia

CONCURS: Festivalul TEATRU SUB LUNA – editia a treia

UPDATE: Castigatorii sunt Andra Ilie (pe faceboo) si Adr Ian La Zăr (Lazar Adrian) #peblog. Ii rog sa il contacteze pe Bogdan Gagu Indart pt a putea intra in posesia premiului  (probabil numele lor va fi la intrare, invitatia fiind valabila in ORICE zi a festivalului)

 

Pe data de 1 iulie incepe unul dintre cele mai interesante festivaluri de teatru. Este SINGURUL festival independent in aer liber. Totul se desfasoara (era sa spun SE JOACA, dar nu-i vorba DOAR de teatru) in aer liber, in fiecare weekend pana pe 16 iulie (3 weekenduri deci).

Acum, programul este disponibil AICI, eu va zic doar atat (pe scurt):

– Se deschide pe 1 iulie, zi in care avem un show de improvizatie si un concert Bright Acoustic
– Primul spectacol de teatru il avem pe 2 iulie, Amanta de la pranz.


– Spectacolele de teatru sunt toate comedii. Nu am vazut, inca, niciunul, dar par a fi pe gustul meu.
– Daca se incepe cu improvizatie se incheie cu … stand-up, care va fi in ultima zi, pe 16 iulie, cu Marius Gheorghiu.
– Poate fi vazut spectacolul Divort in ziua nuntii, regizat de Catalin Stelian. Acest spectacol se joaca rar spre deloc, regizorul fiind stabilit in SUA. Profitati, deci, de ocazie, pentru a-l vedea.

Acum, faptul ca eu voi fi prezent acolo este subinteles. Ce nu stiti voi este ca ma puteti si voi insoti. Ce trebuie sa faceti pentru asta? Pai aveti doua posibilitati:

1. Sa lasati AICI un comentariu cu evenimentul care va atrage atentia din program. Poate fi un concert, un spectacol de teatru, o expozitie, un show de improvizatie sau unul de stand-up. Unul, oricare.

2. Pe facebook trebuie sa dati share postarii de concurs, in share trebuind sa puneti hashtagurile #Concurs #TeatruSubLuna, urmand ca apoi sa dati un comentariu de confirmare a participarii.

Am de dat doua invitatii duble valabile o zi, care vreti voi. Concursul dureaza pana joi seara, nu d-alta, dar pentru a putea merge si-n prima zi, daca doriti asta.

Locatia festivalului Teatru sub Luna este Gradina Quantic (intrarea Grozavesti). Se merge pe jos de la metrou. Nu stiu exact cat, am inteles ca 5 minute ori chiar mai putin. Ramane sa ma conving in weekend.

Aici, pe blog, voi scrie despre spectacolele vazute la festivalul Teatru Sub Luna, iar pe pagina de fb voi posta diverse alte comunicate. Urmariti, asadar, acest blog, pagina de fb LaTeatru.EU, dar si pagina de fb Teatru Sub Luna. Salutari TEATRALE tuturor si sa ne vedem cu bine la festival 🙂

 

5 thoughts on “CONCURS: Festivalul TEATRU SUB LUNA – editia a treia

Leave a Reply

%d bloggers like this: