Concurs: Tata este gras si alte povestiri

Concurs: Tata este gras si alte povestiri

 

PRIMUL concurs pe acest blog va trimite intr-un cinematograf aparte: la MTR.

Asadar, Teatru La Cinema si LaTeatru.EU au pentru voi 2 invitatii duble la spectacolul Tata este gras si alte povestiri. Ca de obicei, una o voi da pe facebook, alta o voi da pe blog (acesta este sistemul de pe Cinemil.ro, il voi aplica si aici).

Pana sa va zic in ce consta efectiv concursul, trebuie sa va zic de spectacol. Pentru ca nu l-am vazut (inca), va voi reda comunicatul de presa:

Tata este gras si alte povestiri Radu Gheorghe

Luni 20 Iunie si 27 Iunie, ora 20.00 la Teatru la Cinema™ din Cinema Muzeul Taranului

 

Tata este gras si alte povestiri este un ONE MAN SHOW susţinut de actorul Radu Gheorghe în postura de povestitor, mim, solist, instrumentist si improvizator. Un spectacol complet si complex, interactiv si universal. Este mai mult decat un show de divertisment! Este o sedinta de terapie prin muzica si ras, un eveniment care nu trebuie ratat!
Tata este gras sii alte povestiri este recomandat persoanelor în vârstă de peste 15 ani.

Cumpara bilete de pe www.teatrulacinema.ro sau direct de la casa de bilete a cinematografului.

Rezervări si informatii la 031.005.1620

Denumire spectacol:  Radu Gheorghe în Tata este gras si alte povestiri

Gen: One Man Show

Distribuție: Radu Gheorghe

Audienta:  + 15 ani

Preț bilete: 35 lei

Locatie: Teatru la Cinema din Muzeul Taranului Roman

Adresa: Str Monetariei nr 3, sector 1, Bucuresti

Acum mecanismul de concurs:

  • Pe Blog: lasa un comentariu in care sa spui de ce ai vrea sa mergi la un spectacol de stand-up comedy in general si la acest spectacol in particular.
  • Pe facebook: like & share postarii de concurs (share-ul trebuie sa fie MUSAI cu #concurs), apoi, tot la postarea de concurs, trebuie sa lasati un comentariu in care sa taguiti persoana cu care vreti sa mergeti la spectacol.

Pe blog dau o invitatie, pe facebook dau alta. Concursul il inchei miercuri seara (15 iunie), ora 23:59. Imediat dupa voi anunta castigatorii. Castigatorii isi vor putea alege reprezentatia la care sa mearga (20 sau 27 iunie).

Pentru a fi la curent cu alte concursuri si postari, este recomandat sa dati like paginilor LaTeatru.eu Si TeatruLaCinema. Pe ultima pagina este un alt concurs, avand ca premiu tot o invitatie dubla la spectacol.

Asadar: Concurs Tata este gras si alte povestiri pe facebook si pe blog. Mult succes. Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Concurs: Tata este gras si alte povestiri”

  1. Doresc sa merg la un spectacol stand-up comedy in general,si la acest spectacol in particular,deoarece doresc sa vad oamenii din jurul meu veseli la un spectacol pur,lipsit de”e-urile” si”kitchurile” prezente in cultura noastra teatrala.Imi place sa intru in esenta acestui spectacol,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care ma imbogateste sufleteste accesibil si inepuizabil

Leave a Reply

%d bloggers like this: