In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine dupa Sean O’Casay
Regia: Horatiu Malaele
Distributia: Bogdan Malaele, Meda Victor, Horatiu Malaele
Durata spectacolului: 1h
Teatrul de care apartine: Teatrul de pe Lipscani

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine – Opinie LaTeatru.EU

 

Malaele este unul dintre oamenii de teatru pe care-i apreciez cel mai mult. Am spus oamenii de teatru pentru ca el este la fel de bun ca regizor precum este ca actor.

Ca actor isi personalizeaza extrem de mult rolurile, orice rol transformandu-se brusc daca-i dat pe mana acestuia.

Pe Bogdan Malaele nu-l vazusem pana acum pe scena, insa trebuie sa recunosc ceva: el pare, in spectacol, baiatul lui Horatiu chiar si pentru cei care nu stiu ca el este baiatul lui Horatiu. Este o chimie intre el si tatal sau vizibila din avion. Nu stiu in ce alte spectacole mai joaca si nu stiu cat de talentat este el de fapt, insa stiu ca aici era singura optiune viabila ca actor.

Spectacolul este extrem de scurt, l-as numit un scurtmetraj teatral, insa in acea ora ne bucuram de un spectacol de calitate. Pe langa scenel comice, care ne fac sa ne tavalim pe jos de ras, sunt abordate si cateva probleme serioase: Impartirea atributiilor gospodaresti, Relatia sot-sotie si Relatia Tata – Fiu.

Daca ar fi sa regret ceva, acel lucru ar fi ca spectacolul a fost prea scurt. Scurt, intens si extrem de bine de jucat.

Va recomand si voua sa mergeti la In valea cu parfum de flori si zumzet de albine, la Teatrul de pe Lipscani. Salutari TEATRALE tuturor!

 

 

One thought on “In valea cu parfum de flori si zumzet de albine”

  1. Eu am fost extrem de dezamăgită. Am mers acolo pt Mălăele dar nu îmi venea sa cred ca după 30 min toată lumea sa ovaționeze asa zisul spectacol…trist. Nu pot sa nu ma gândesc cat de ușor fac unii banii.

Leave a Reply

%d bloggers like this: