Point

Nume: Point
Site
: whatsthepoint.ro
Tip de teatru: Independent
Locatie: General Eremia Grigorescu nr 10 (zona Piata Spaniei – Piata Romana)
Sali: O singura sala, mare
Alte observatii: Are jos cafenea, teatrul este sus, la etaj.

Point

Observatii Personale

Point este cea mai noua locatie care organizeaza spectacole de teatru in Bucuresti. Am avut ocazia s-o vizitez fix de Ziua Mondiala a Teatrului, zi care a coincis cu ziua de deschidere a acestui blog.

Fata de un teatru-cafenea clasic, difera prin separarea clara a celor 2 concepte: jos e barul, unde poti bea si manca, sus este teatrul. Ca sa se diferentieze si de localuri tip La Scena, este interzis sa urci in teatru cu bauturi. Bautul e baut, teatrul e teatru.

De fumat nu se mai pune problema, eu am vizitat locatia dupa intrarea in vigoare a interdictiei.

Cafeneaua de jos e interesanta, picturile de pe pereti iti iau ochii. Eu am intalnit niste picturi de vanzare, nu stiu mai multe detalii legate de autor.

Partea de sus, unde se joaca spectacole, este o sala nu foarte incapatoare, cu scaune asezate in forma de U (practic, ai locuri si pe lateral, semanand atat cu Teatrul Masca, cat si cu La Scena). Scaunele nu sunt foarte comode, neavand spatar pana sus. Sper, totusi, sa nu se joace vreodata vreun spectacol de 3 ore, ar fi cam mult sa stai 3 ore in pozitia aia.

Altfel, scena mare, incapatoare, iar sala uimitor de plina. Pentru o locatie nou-aparuta in peisaj, sala plina este, in sine, un succes.

Va invit si pe voi sa vizitati noua locatie Point si sa va bucurati de spectacole frumoase de teatru acolo. Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Point”

Leave a Reply

%d bloggers like this: