Shot sau comedia relatiilor dupa autori americani contemporani

Shot sau comedia relatiilor dupa autori americani contemporani
Directia scenica: Andreea Bibiri
Orientarea scenica: Carmen Cotofana
Distributie:
Andreea Bibiri / Florina Gleznea
Andreea Mateiu
Andrei Mateiu
Rolando Matsangos / Toma Danila
Locatie: Godot Cafe-Teatru

 

Shot sau comedia relatiilor dupa autori americani contemporani

Shot sau comedia relatiilor dupa autori americani contemporani – Opinie LaTeatru.EU

De ce se duc barbatii la prostituate? De ce (aproape) toata lumea se concentreaza pe ele, pe drama lor personala, pe motivele care le fac pe ele sa-si vanda corpul, insa aproape nimeni nu se concentreaza pe clienti? Cine este cel care merge la prostituate? Care sunt motivele care-l imping sa faca acest lucru? Pentru mine e un mister de ce nimeni nu s-a aplecat serios asupra acestui aspect. La modul sincer, clientii bordelurilor mi se par mult mai interesanti decati prostituatele in sine. Ma rog, bordel la modul general, pentru ca prostituate gasesti cam peste tot. Bordel, in intelesul clasic, gasesti doar in tarile unde prostitutia este legala.

Dintre cele 6 mini-scenete din spectacolul Shot sau comedia relatiilor dupa autori americani contemporani, una este despre asa ceva: un client misterios si dubios are cereri speciale pentru prostituata. Dupa mine, cea mai abstracta parte a spectacolului, dar, pentru ca e destul de putin abordata, cea mai originala. M-as bucura ca ea sa se dezvolte intr-un spectacol distinct.

Nu va mai zic nimic despre celelalte scenete. Va spun doar ca toate scenele sunt jucate de 4 actori, iar schimbarea rolului are loc in fata voastra (isi schimba hainele, incaltarile, frizura, totul live). E drept, eu am fost avantajat si de locatie, in fata de tot, aproape de scena, unde va sfatuiesc si pe voi sa stati.

Si inca ceva: e un spectacol programat sa se joace in bar, nu toate scenele au loc pe scena oficiala. Trebuie sa faci ceva piruete pe parcursul spectacolului, dar o dezmortire constanta nu a stricat niciodata nimanui.

Shot sau comedia relatiilor dupa autori americani contemporani se joaca la Godot Cafe-Teatru, spectacolul fiind format din 6 scenete distincte. Intr-una dintre ele ar trebui sa va regasiti, eventual chiar in mai multe. Eu mi-am spus preferata, astept, daca ati vazut spectacolul, sa imi spuneti si voi pe care ati gustat-o cel mai mult. Programul complet al Godot Cafe-Teatru il gasiti pe site-ul lor oficial. Salutari TEATRALE tuturor!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

%d