Strada Chopin

Strada Chopin de Andrei Vizitiu
Text si Regie: Andrei Vizitiu
Distributie: Steliana Balacianu si Thomas Ciocsirescu
Scenografie: Maria Dore
Concept video: David Voicu
Locatie: Godot Cafe-Teatru

Strada Chopin Godot

Strada Chopin – Opinie LaTeatru.EU

 

Pentru mine atunci când vorbești de Chopin automat gandul ma duce la primavara – n-am idee de ce, pur și simplu asa imi fuge mie mintea. Si daca mi s-ar intampla asta cand sunt indragostita … insa nu, la orice clipa zici numele si puf! La mine e primavara. Aaa ca, in cautarea zilelor mai racoroase din anotimpul departat am intrat la Godot Cafe-Teatru  pentru spectacolul Strada Chopin de Andrei Vizitiu.

Nu știam nimic de spectacol, insa primele acorduri muzicale m-au facut sa ma asez mai bine pe scaun pentru a putea bate din picior in ritmul care rasuna din boxe in jurul meu. Spectacolul m-a prins mai mult decat as fi crezut pentru ca este despre filme si cultura cinematografica, despre vin si ploaie, despre un bistro, doi straini si o umbrela, despre muzica buna si dans oricand si oriunde, despre iubirea complicata si despre cea simpla, despre momente si clipe apreciate la justa valoare.

 

Avem ca personaje centrale un actor, care a terminat la clasa lui Adrian Pintea, si o patroana de bistro. Cei doi se intalnesc in localul cu muzica jazz si mireasma de vin rosu in timp ce el se afla in drum spre o iubita. Cu o ploaie torentiala afara si fara bani marunti, el intra in bacanie pentru a schimba o bancnota. Ramane insa pentru mai mult timp prins intr-o joaca cu filme (vei asista la insertii din filmele cu Adrian Pintea), cu muzica si presarata cu povesti de dragoste cu nabadai. Totul in timp ce afara se aude ploaia cazand in valuri.

 

Dacă vrei să descoperi o poveste de dragoste, intr-un mediu romantic, la un pahar de vin si înconjurat de muzica buna – atunci iti recomand sa faci o vizita la Godot Cafe-Teatru si sa vizionezi Strada Chopin. Thomas Ciocsirescu iti va placea prin timiditatea pe care o afiseaza in non-verbal si prin momentele de umor, iar Steliana Balacianu te va fascina cu zambetul ei permanent si cu naturaletea pe care o afiseaza in fiecare moment al spectacolului


Articolul despre Strada Chopin a fost scris de Ana Marin. Salutari TEATRALE tuturor!

Leave a Reply

%d bloggers like this: