Teatrelli Creart

Nume: Teatrelli Creart
Site
: www.creart.ro
Tip de teatru: De stat
Locatie: Piata Lahovari nr 7
Sali: o singura sala propriu zisa, dar poate organiza si in aer liber evenimente.
Alte observatii: Are foarte multe evenimente si foarte variate, nefiind doar teatru aici (avem si concerte, vara am avut si Gradina de Filme).

Teatrelli Creart

Observatii personale

Prima observatie pe care ar trebui s-o fac legata de sala este ca-i un teatru-cafenea mult mai bine organizat. Fiecare masa are un numar fix de scaune, asezate simetric (2 langa masa, 2 in spatele ei). Simetria aia da bine si la o privire de ansamblu asupra salii, dar e utila si pentru vizibilitatea spectatorilor. Din start ii da un aer mai oficial, mai organizat.

Altfel, intregul conceput Teatrelli Creart este unul foarte misto si merita urmarit. Evenimentele de acolo sunt diverse, ca de altfel si spectacolele de teatru gazduite. Eu am vazut 2 spectacole, complet diferite intre ele: demult, acum vreo 2 ani, am vazut un spectacol de revista, cu Rodica Popescu-Bitanescu, iar acum cateva saptamani am vazut un spectacol de cabaret. Complet diferite, dar foarte bune pentru genul lor. Cumva, emblematic pentru locatie.

Localizarea este, dupa mine, una ideala: in centru, dar nu in agitatia din centrul vechi. Cumva ferita de aglomeratie, dar indeajuns de centrala incat sa poti ajunge cu usurinta la ea si sa fie si vizibila (Piata Lahovari este destul de circulata). Cladirea, pe dinafara, arata foarte bine, iar gradina este absolut superba.

Va recomand sa dati o fuga pe la Teatrelli Creart si sa va bucurati de spectacolele de teatru, de muzica ori de celelalte evenimente gazduite aici. Evenimentele sunt diverse, sunt dese, insa nu exista o regularitate (sa ai sigur martea teatru si joia concert), ceea ce poate lucra in favoarea locatiei, elementul surpriza fiind omniprezent. Un spectacol de teatru te poate surprinde si prin programarea lui, nu? 🙂 Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Teatrelli Creart”

  1. Pingback: Mon Cabaret Noir

Leave a Reply

%d bloggers like this: