Teatrul Arca – La Scena

Nume: Teatrul Arca – La Scena
Site: www.lascena.ro ; www.teatrularca.ro
Tip de teatru: Independent
Locatie: Calea Calarasi nr 55 (aproape de Piata Unirii)
Sali: are 3 sali: Teatrul Arca, sus, sala mare; sala mica, cum intri in stanga; afara, pe terasa, se joaca in perioada verii preponderent Comedy Show.
Alte observatii: Aici isi joaca spectacolele Teatrul In Culise, TeenMedia Academy, iar duminica seara este Comedy Show. Are traditie in peisajul teatrelor independente, functionand inca din 2004. A avut si spectacole proprii, acestea se joaca acum foarte rar. Ma rog, acum spectacole proprii pot fi considerate spectacolele Teatrului In Culise. Joaca pe toata perioada anului, vara fiind printre putinele teatre disponibile.

 Teatrul Arca - La Scena

Observatii personale

Prima oara am fost in La Scena sa vad Comedy Show. Nu am gasit din prima locatia, dar asta tine de mine si cum ma orientez eu in spatiu.

Primul lucru care mi-a placut a fost aranjarea: desi ai bar, acesta este jos, sus, in sala mare, unde se joaca majoritatea spectacolelor, este un spatiu dedicat exclusiv teatrului. Poti lua o sticla cu tine, insa sus era interzis fumatul dintotdeauna, iar de mancat nu mananca nimeni in timpul spectacolului. In plus, barul de jos e aranjat misto, sunt mai multe incaperi unde poti sta sa-ti savurezi bautura (unele cu mese inalte, altele cu mese foarte joase, unde stai pe perne). Foarte dragut.

Sala de sus are scaune interesante, stai efectiv pe o panza. De multe ori am avut impresia ca o sa cedeze sub greutatea mea, dar inca nu s-a intamplat asta.

La terasa am vazut un singur spectacol (Comedy Show), iar in sala mica tot unul singur (un spectacol mai vechi al teatrului In Culise).

M-am simtit de fiecare data cand am fost in La Scena – Teatrul Arca, loc pe care vi-l recomand si voua. Salutari TEATRALE tuturor!

5 thoughts on “Teatrul Arca – La Scena

Leave a Reply

%d bloggers like this: