Teatrul Godot

Nume: Teatrul Godot (Godot Cafe-Teatru)
Site
: www.godotcafeteatru.ro
Tip de teatru: Independent
Locatie: Blanari nr 14 (Centrul Istoric)
Sali: are 2 sali. Este sala mare, principala, la parter (cu balcon) si sala mica, Godot SubScena, la subsol.
Alte observatii: Are o frecventa de invidiat: se joaca zilnic spectacole in Godot, pe toata perioada anului. Luni – Marti un singur spectacol, miercuri – vineri cate 2, sambata – duminica 3. Spectacolele de la SubScena sunt bonus (se joaca in weekend), iar in unele weekenduri avem spectacole si la 11 dimineata, pentru copii.

Teatrul Godot

Observatii personale

Teatrul Godot a insemnat primul meu contact cu teatrul independent. Eram oarecum mirat de faptul ca teatrul se poate juca intr-o cafenea, insa m-am adaptat repede noii situatii. In afara fumului dens, care ma deranja evident, ma bucura faptul ca pot lua, din cand in cand, cate o gura de bere in timpul spectacolului. Nu de putine ori m-am contrazis cu cativa amici d-ai mei, care-mi reprosau ca beau bere inainte de a merge la teatru. Cum, vei mirosi a bere la teatru? La teatre tip Godot problema dispare complet.

Altfel, este teatrul cu cel mai variat repertoriu dupa TNB. Daca ne gandim strict la sala, la acea unica sala, cred ca este sala cu cel mai bogat repertoriu si, cu siguranta, sala cu cele mai multe spectacole gazduite intr-un an. Sunt zile in care gazduieste chiar si 4 spectacole de teatru.

A ajuns un reper in peisajul teatral bucurestean si ma bucur sincer ca nu a fost inchis dupa dezastrul din Colectiv. Nu stiu ce ne va rezerva viitorul, nu stiu care este statutul, dar eu sper sa mai pot merge sa vad spectacole la Teatrul Godot.

Va recomand si voua sa faceti o vizita la Teatrul Godot, avand de unde alege. Salutari TEATRALE tuturor!

20 thoughts on “Teatrul Godot

  1. Pingback: 30+

Leave a Reply

%d