Teatrul Nottara a revenit PE BULEVARD

Teatrul Nottara a revenit PE BULEVARD

 

Despre Teatrul Nottara voi scrie, distinct, un articol, asa cum am facut si despre celelalte. Fiecare teatru isi are locul la mine pe blog. Fiecare are specificul sau, fiecare are farmecul sau. Insa farmecul teatrelor in cauza sta si in asezarea lor.

Teatrul Nottara

In cazul acesta, Teatrul Nottara este teatrul de pe bulevard. Spectacolele sale sunt, parca, facute special pentru acea locatie: sunt atat comedii bulevardiere, insa de bun gust, cat si spectacole mai dichisite, mai grele, mai putin comerciale. In fond, pe un bulevard foarte circulat intalnesti feluriti oameni. E loc pentru toata lumea pe Bulevard, e loc pentru toata lumea la Teatrul Nottara.

Nu ma pricep la partea tehnica, nu sunt constructor, asa ca nu stiu efectiv nimic legat de bulina care a fost si nu mai este. Nu ma pronunt nici tehnic, nici legal in aceasta privinta.

Ma pronunt, insa, ca spectator de teatru: Teatrul Nottara a revenit pe bulevard, acolo unde ii este locul, acolo unde se potriveste cel mai bine. Nu pot decat sa ma bucur si sa ma duc, cat pot de des, la spectacolele acestui teatru. Ambele sali sunt functionale, momentan, in luna septembrie, vad ca sunt anuntate putine spectacole. Din octombrie incolo, insa, va functiona la capacitate maxima.

Nu stiu, insa, cati mai gandesc ca mine, astept sa-mi spuneti. Sunt eu oare defect daca am impresia ca Teatrul Nottara poate exista DOAR pe bulevard?

Festin pe Bulevard

Asadar, Teatrul Nottara a revenit PE BULEVARD, motiv pentru care ma bucur nespus. Si va indemn si pe voi sa va bucurati alaturi de mine. Asta seara am vazut spectacolul Acasa, despre care voi scrie zilele urmatoare. In septembrie cateva spectacole, insa in octombrie vom avea, din nou, Fest(in) Pe Bulevard. Acum teatrul, posibil ca teatrul sa fi putut functiona in alta parte, dar festivalul asta pe bune ca nu. Salutari BULEVARDIERE tuturor!

One thought on “Teatrul Nottara a revenit PE BULEVARD”

  1. Pingback: Teatrul Nottara

Leave a Reply