Un barbat si mai multe femei

Un barbat si mai multe femei de Leonid Zorin
Regia: Cristian Bajora
Distributie: Alex Vlad, Bianca Mateescu, Ioana Chelmus, Gratiela Popa, Andreea Stafie, Ioana Soroiu, Miruna Bilei, Alexandra Daria Cohal, Diana Dumbrava, Cosmina Soare
Durata: 1h30min
Locatie: apartine de Teatrul InCulise, se joaca in Teatrul Arca – LaScena.

Un Barbat si mai multe femei Teatrul InCulise

Un barbat si mai multe femei – Opinie LaTeatru.EU

Unul dintre motivele pentru care accept invitatiile lui Emil cand vine vorba de piese de teatru este acela ca avem aceleasi gusturi. Daca lui nu i-a placut o piesa, nici mie nu mi-a placut. La filme ne mai ciondanim, insa si acolo in 90% din cazuri ne potrivim cu opiniile.

Asa ca la invitatia de a vedea Un barbat si mai multe femei la recomandarea lui, singurul raspuns posibil era „Hai!”, mai ales ca suntem in perioada in care ne-am decis sa nu il mai luam pe „Nu” in brate 🙂 Piesa se juca in „La scena”, unul dintre locurile unde nu am apucat inca sa vad ceva pus sub lumina reflectoarelor, asa ca aveam un motiv in plus.

Un barbat si mai multe femei este o piesa complicata prin simplicitatea ei. Cand vine vorba de mai multe femei, barbatii iti vor spune ca nimic nu e simplu, ei bine femeia asta iti va confirma! 🙂 atunci cand femeile isi pun in minte sa interpreteze lucrurile…sa te tii. iar daca esti singur impotriva tuturor, asa cum este eroul nostru….viata ta poate deveni un iad, pana cand gasesti reteta ideala – sa te bagi in jocul lor. Cel putin aceasta a fost decizia pe care a luat-o Gavrunski, si odata aleasa calea drumul lui bolovanos s-a transformat intr-o cale lina.

Toti barbatii se intreaba ce isi doresc femeile, iar raspunsul simplu sau scurt nu exista, ce poti face ca mascul alfa este sa supravietuiesti in jungla pe care doamnele o tes in jurul tau.

Doamnele pe de alta parte se vor bucura de situatiile in care este pus personajul masculin, doar si pentru simplu fapt ca se vor regasi in cele mai multe dintre femeile din piesa :).

Asa ca daca vrei sa ai o seara plina de zambete, te invit sa mergi la spectacolul de teatru Un barbat si mai multe femei de la „La scena” fie cu jumatatea, fie in gasca pentru ca vei face o alegere buna…Si, daca prin intamplare nu gasesti nimic amuzant, macar vei pleca cantand pentru ca DJ-ul din dotare face o treaba exceptionala in zona de coloana sonora.

Articolul despre spectacolul Un barbat si mai multe femei a fost scris de Ana Marin. Ea este la a doua vizita pe acest blog, precedenta fiind pe 28 martie, cand a scris despre Mon Cabaret Noir. Ea este bloggerita si poate fi citita si pe blogul personal, bloggermarin.net. Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Un barbat si mai multe femei”

Leave a Reply

%d bloggers like this: