Vandalul

Vandalul de Hamish Linklater
Distributie:
Mihaela Trofimov
Ionut Visan
Liviu Pintileasa
Regia: Andreea Vulpe
Scenografia: Daniel Titza
Coproductie Casa de Productie TVR – UNteatru

Vandalul TVR UnTeatru

Vandalul – Opinie LaTeatru.EU

 

Trebuie sa va povestesc o intamplare dubioasa, dintr-un tramvai bucurestean. Intai astept eu tramvaiul 10 minute (desi erau 2 statii, pe care le faceam in timpul ala; cumva, insa, eu am vrut sa ASTEPT). Ultimele 5 minute, plus drumul cu tramvaiul, le-am petrecut in compania unui tip extrem de dubios, dar in sensul bun. Ii dadusem numarul meu (cartea de vizita mai precis) si am asteptat sa ma sune. Mi-a dat mesaj, la un moment dat, cu numar ascuns, ceva de genul Cel cu care te-ai intalnit in tramvai, insa cam atat. Bine, nici macar nu stiu daca era el, pot sa dau oricand, oricui, un mesaj de genul.

De fapt, era vorba de Vandalul. Poate era imaginatia mea, in ambele cazuri, poate era trimisul Divinitatii, oricare ar fi fost ea, poate era doar o fata morgana. Poate eu n-am asteptat tramvaiul 5 minute, ci 25 de minute, iar drumul a durat mult mai mult. O eternitate.

Ce este Vandalul? Pai cel mai nou spectacol de la UnTeatru. Nu va dezvalui ABSOLUT nimic din el. Farmecul lui este sa mergeti, fix ca mine, fara sa fi citit mare lucru despre el. Lasati-va surprinsi si … vandalizati.

S-a jucat (si) in cadrul Zilelor UnTeatru, in deschidere. Despre Vandalul gasiti un articol si pe Yorick. Recomand recenzia, insa doar DUPA ce ati vizionat spectacolul. Nu e spoiler, e o cronica bine scrisa, insa, ca o opinie personala, spectacolul asta trebuie sa va surprinda. Cumva, cronica aceea strica 20% din farmec.

Ah, si inca ceva: inainte de spectacol ganditi-va la o socializare petrecuta cu un necunoscut intr-o statie de autobuz, de tren ori chiar intr-un astfel de mijloc de transport. Vedeti spectacolul, apoi spuneti cu sinceritate: asa-i ca intalniseti Vandalul? 🙂 Eu la concluzia asta am ajuns! 🙂 Salutari TEATRALE tuturor!

 

 

One thought on “Vandalul”

Leave a Reply

%d bloggers like this: