Barbatii trebuie dresati sau fuga de mariaj – Teatru sub Luna 2017

Barbatii trebuie dresati sau fuga de mariaj – Teatru sub Luna 2017
Regia: Bogdan Gagu
Distributie:
Alin Brancu
Eduard Bot
Cristina Diaconescu
Silvia Gagu
Produs de Teatrul Indart, vazut in Quantic, in cadrul festivalului Teatru sub luna

Ea este Cristina Diaconescu, una dintre dresoare. Trebuie sa mergeti sa vedeti cu exactitate in ce consta “dresajul” 🙂

 

Barbatii trebuie dresati – Opinie LaTeatru.EU

 

Am vazut, la mai multi frati, o atitudine extrem de dubioasa fata de surorile lor. Ei sunt gigolo, aduc in patul propriu o tona de femei, insa sora lor, iubita lor surioara, nu are voie sa aiba parte de asemenea barbati. Ea trebuie sa se cupleze cu un barbat de treaba, deloc fustangiu, eventual cu bani. Adica fix barbatul pe care ei l-ar considera pampalau. Deh, de sora lor nu poate profita nimeni asa cum ei profita de altii.

Eu nu am putut testa asa ceva. Eu am frate, nu soara, iar fratele meu este mai mare, nu mai mic. Cu toate astea, am evitat (si, recunosc, inca evit) sa il cuplez pe frati-miu cu vreo amica. Si da, am ceva amice singure, eventual in cautare de partener, dar evit sa-l cuplez pe frati-miu cu oricare dintre ele. Motivele-s diverse, insa daca stau sa ma gandesc, gandirea nu-i cu mult diferita de a fratilor care-si ocrotesc surorile. Totusi, la mine, pe langa ocrotirea fata de frate, mai sunt 2 motive: ma gandesc si la acele amice, poate nu s-or potrivi si sufera si ele, insa, cel mai mult, ma gandesc la mine. Ma gandesc ca daca “nu merge” eu voi pica cel vinovat.

Si, de fapt, cred ca toti fratii aia ultra-protectori se gandesc intai si intai la ei. Fix d-aia nu vor ca prietenii lor sa se cupleze cu sora ori surorile lor. Le e teama ca daca iese ceva gresit ei vor fi vinovati. Si, decat sa spuna chestia asta, ca le teama, prefera sa se dea ultra-protectori. Suna mai bine.

Se spune ca cel mai greu este sa iesi dintr-o relatii care chiar are viitor. Cel mai greu este sa te desparti de o tipa care chiar tine la tine. Si mai greu este sa te desparti de o tipa care simte ca vrea sa te desparti de ea. Si nu te lasa sa faci asta, desi nu da de inteles ca-ti intelege planurile.

In spectacolul Barbatii trebuie dresati se intampla fix chestiunile de mai sus, combinate. Nu va zic exact cum, sa nu va stric placerea spectacolului. Va spun doar ca TREBUIE sa vedeti acest spectacol. Eu am facut-o in cadrul frumosului eveniment numit Festivalul Teatru Sub Luna. Puteti sa mai mergeti la acest frumos festival azi si maine, daca nu abia la anu’. Salutari TEATRALE tuturor!

Leave a Reply

%d bloggers like this: