Teatrul Elisabeta

Nume: Teatrul Elisabeta
Site
: www.teatrulelisabeta.ro
Tip de teatru: Independent
Locatie: Bd Regina Elisabeta nr 45 (langa McDonalds Cismigiu)
Sali: are o singura sala, mare. Teoretic, mai are alte 2 sali unde s-ar putea juca spectacole, personal am vazut un spectacol in Sala Oglinzilor. In ultimii 2 ani, insa, s-au jucat spectacole doar in sala mare.
Are trupa proprie: Are doar spectacole proprii, nu are actori care sa joace doar aici.
Alte observatii: Este printre cele mai noi teatre din capitala. Se joaca tot anul, fara pauze (prea mari) vara, insa nu are zile anume. Se joaca miercurea, se joaca joia, se joaca vinerea, uneori si duminica. Nu exista o regula. Aici mai au loc si diverse concerte, din acest motiv spectacolele de teatru nu au zile specifice.

 Teatrul Elisabeta

Observatii personale

Sala este mare, specifica teatrelor de stat, spectacolele sunt de obicei lungi, cu pauze, chiar daca sunt comedii. Aici am vazut numai comedii, fiind unul dintre specificurile locului.

Scaunele sunt scaune de restaurant, fara manere, unele considerandu-le incomode. Pe mine nu ma deranjeaza, nu vin la teatru sa stau o zi intreaga.

Interesant este ca sala mare poate fi inchiriata pentru evenimente private, putand face o nunta la care sa aveti mici scenete de teatru (scena ramane acolo, chiar si-n cazul unui eveniment).

Locatia teatrului, vizavi de parcul Cismigiu, este marele atu al acestuia. Este vizibil pe un bulevard circulat, firma lor luminoasa fiind vizibila chiar si pentru soferii grabiti.

Spectacolele sunt comedii spumoase, dupa unii foarte/prea comerciale, iar pretul biletelor se poate dovedi, uneori, un pic piperat (cu preturi situate intre 40 si 70 de lei).

Pentru o portie sanatoasa de ras, urmata apoi, daca doriti, de o plimbare prin frumosul Parc Cismigiu, va recomand sa dati o fuga (si) pe la Teatrul Elisabeta din Capitala. Salutari TEATRALE tuturor!

Leave a Reply

%d bloggers like this: