Vine Barza

Vine Barza dupa Andre Roussin
Regie: Lucian Iancu
Distributie: Adriana Trandafir, Mihai Ciuca, Laura Cosoi, Dan Radulescu/Gabriel Fatu, Dointa Teodoru
Locatie: Teatrul de pe Lipscani

 

Vine Barza Teatrul de pe Lipscani Adriana Trandafir

Vine Barza – Opinie LaTeatru.EU

 

Cata incredere aveti in politicieni? Cat de mult cred politicienii in ceea ce sustin cu ardoare? Un politician ultra-religios, care sustine valorile promovate de Biserica (fie ea catolica ori ortodoxa), este, oare, in viata de zi cu zi, o persoana credincioasa? Principiile pe care le promoveaza cu ardoare in Parlament si in Guvern sunt promovate cu la fel de multa insistenta si-n propria familie?

Un copil este intotdeauna o bucurie in casa. Indiferent de varsta ori de situatie, copilul este o bucurie. Intr-o familie credincioasa si respectabila bucuria este cu atat mai mare. Sau asa ar trebui sa fie.

Comedia Vine Barza este reliefarea celor 2 paragrafe de mai sus. In familia unui reputat politician de dreapta din Franta urmeaza sa vina barza. E drept, cand e sa vina barza intr-o casa, pai nu vine doar o data. Ceea ce poate fi o bucurie pentru unii nu este o bucurie pentru toata lumea. Nu, n-am facut spoiler, mai sunt o tona de alte lucruri de descoperit.

Oricum, nu prin suspans exceleaza acest spectacol, ci prin umor. Umor de buna calitate, completat cu interpretari pe masura. Adriana Trandafir, sotia insarcinata si mama a doi copii, nu este deloc o surpriza. Insa Laura Cosoi, fiica cea mica, poate fi considerata surpriza. Pentru mine, este a doua oara cand o vad intr-un spectacol si merita toate aplauzele. Dan Radulescu, fiul cel zburdalnic, nu este nici el o surpriza (am vazut spectacolul cu el pe scena, in locul sau joaca si Gabriel Fatu).

Ma gandesc ca acest spectacol se potriveste perfect campaniei electorale ce sta sa inceapa. Oare cati dintre candidati chiar sunt ceea ce declara ca sunt?

Vine Barza la Teatrul de pe Lipscani. Daca vreti s-o vedeti si s-o prindeti de cioc, dati o fuga. Si dati o fuga si pe blogul Laurei Cosoi, loc de unde am imprumutat una dintre poze. De acolo puteti afla cand mai Vine Barza 🙂 Salutari TEATRALE tuturor!

Leave a Reply

%d bloggers like this: