Pagini din Craii de Curtea-Veche

Pagini din Craii de Curtea-Veche dupa Mateiu Caragiale
Regie: Alexandru Repan
Distributie: Alexandru Repan (povestitor) si Ella Bokor (violoncel)
Locatie: Apartine de Teatrul Nottara, vazut de mine la Teatrul de Arta

 

Pagini din Craii de Curtea-Veche Nottara

Pagini din Craii de Curtea-Veche – Opinie LaTeatru.EU

 

V-a placut vreodata sa va povesteasca altii cartile? Sa auziti o poveste din gura altcuiva, sa traiti, alaturi de povestitor, acele intamplari? Ati observat vreodata diferenta dintre un povestitor distant, care doar nareaza ce au facut altii, si un povestitor implicat, unul care a participat activ la acele intamplari?

Ce inseamna ca cineva sa aiba talent de povestitor? In ce consta acest talent, unde se invata acest lucru? Cati actori pot interpreta acest rol, de povestitor? Dar nu un rol de povestitor ajutat de actori, de povestitor care sa intervina de 3 ori in spectacol. Nu, cap-coada, un monolog de peste o ora, in care sa se transpuna in pielea fiecarui personaj. Un povestitor care a participat activ la intamplari, care vorbeste nu din auzite, ci din ce a trait.

Am fost, candva, la un curs de public speaking. Zisesem ca voi mai frecventa astfel de cursuri. Dintre toate cursurile de dezvoltare personala, acestea mi se par cele mai utile. Nu ca mi-ar fi displacut acel curs, dimpotriva, l-am considerat util, insa acum, daca ma intreaba cineva ce i-as recomanda in acest sens, as spune, fara sa stau pe ganduri, acest spectacol. Mi se pare cel mai bun curs de public speaking, cea mai buna lectie pe care o poti avea in acest sens. Si n-o zic doar eu, ci o zice si Ana, experta in public speaking 🙂

Iar daca nu v-am convins sa mergeti la spectacol, va spun ca genialul Repan este acompaniat de talentata Ella Bonkor la violoncel. Te simti ca la un concert live.

Mergeti, deci, sa vedeti Pagini din Craii de Curtea-Veche. Nu stiu unde se va mai juca, probabil va fi gazduit si prin alte locatii. Multumiri Ana Marin, Green Sugar, Teatrul Nottara (ca de ei apartine spectacolul) si Teatrul de Arta (care l-a gazduit de aceasta data). Salutari TEATRALE tuturor!

 

 

 

One thought on “Pagini din Craii de Curtea-Veche”

Leave a Reply

%d bloggers like this: