Tango monsieur de Aldo lo Castro – Teatrul Nottara

Tango monsieur de Aldo lo Castro
Regia: Anca Maria Colteanu
Distributia:
Carlo Spinelli – Filip Ristovski / Lucian Ghimisi
Clelia di Benedetto – Raluca Gheorghiu
Amanda Marini – Andreea Măcelaru Sofron
Stefania Florio – Luminita Erga
Marisa Pitti – Daniela Minoiu
Marco Anselmi – Mihai Marinescu
Notarul – Cristian Nicolaie
Locatie: Teatrul Nottara din Bucuresti

Tango monsieur – Opinie LaTeatru.EU

 

Poti muri de nemancat, dar poti muri si de prea multa mancare. Poti muri de prea multa mancare proasta, dar poti muri si daca mananci numai caviar.

Poti sa te imbeti cu vin prost, dar poti s-o faci si cu cea mai scumpa sampanie. Poti sa te imbolnavesti si daca bei prea multa apa, altfel considerata sursa vietii.

De abstinenta se spune ca n-a murit nimeni. Dar nici bine nu e. Cu toate astea, putine dovezi sunt care sa ateste ca cineva ar putea muri de prea mult sex. Cu toate acestea, medical este posibil.

Cum v-ar suna sa trebuiasca sa faceti sex de dimineata pana seara, cu program, nu cu una, ci cu 4 femei. Tipele una mai frumoasa decat cealalta, fiecare nutrind sentimente pentru persoana cu care intretin relatiile.

Tango monsieur este un spectacol care mi-a ramas in minte. L-am revazut, intr-o formula noua, la un alt teatru, acum cateva zile. Voi scrie si despre acea reprezentatie.

Patru femei, o nevasta, doua viitoare neveste si o amanta, sunt chemate in casa iubitului lor. Acesta planuise in detaliu un plan, care, insa, se naruie. Cand ajunge acasa, le gaseste pe toate patru dornice de … iubire. Adica de razbunare. Cine spunea ca razbunarea nu poate contine si iubire greseste. Ma rog, si cine iubeste plateste.

Va rezista el, Marco, Don Juanul, in toata aceasta revarsare de iubire? Vor reusi ele, femeile, sa se alieze impotriva dusmanului comun? Caci, daca e sa ma intrebati pe mine, acest lucru este cel mai dificil lucru. Va las pe voi sa descoperiti, printre hohotele de ras.

Fara sa scriu acum despre spectacol, va spun doar atat: la Teatrul Indart se joaca sub numele Cealalta femeie. Alta distributie, alt regizor, dar bazat pe acelasi text. Va las pe voi sa descoperiti diferentele.

Tango Monsieur se joaca la Teatrul Nottara. Va recomand cu incredere frumoasa comedie, nu doar ca veti rade in hohote, dar veti descoperi si cateva lucruri interesante despre iubire. Dialogurile sunt scrise cu mult subinteles, iar interpretarile sunt la inaltime. Despre ele, despre interpretari, mai ales comparativ, in articolul urmator. Salutari TEATRALE tuturor!

 

One thought on “Tango monsieur de Aldo lo Castro – Teatrul Nottara”

Leave a Reply